Wednesday, 14 January 2015

Pussy Hunter 2

"Apa yang I rasa sekarang ni bukan cinta, tapi sesuatu yang luar biasa. I tak reti nak explain. Rasa ni rasa yang baru I rasa."

"Oh."

"Oh? Punyalah sepenuh jiwa dan perasaan I luahkan, you boleh balas 'Oh' je? Pundek jugak you ni."

"Hahaha. Tu maknanya I nak dengar lagi."

"See. You are so brilliant with your words, that makes me fall in love with you again and again, everyday. Wait. Not love. Unknown entity."

"Eh, you ni puji I tinggi melangit ni nak apa sebenarnya ni?"

"I taknak apa pun lagi buat masa ni. Cukuplah boleh tengok bintang sambil baring-baring, dalam ruang bilik yang ada aircond macam ni. Feels like heaven, you know."

"Told you I have an invisible roof."

"Yeah, now that I've seen it with my own eyes, I believe you now. Oh, ya. I tak tanya lagi. Seronok duduk lokap? Hahahaha."

"I dah biasa dah duduk lokap. Itu boleh dikatakan antara salah satu variables yang I kena hadap dalam modus operandi I."

"Yalah tu."

"Betullah. I kan jujur bangsat. Takda guna pun I tipu. Seronok jugak makan free, makan murah sekali-sekala. Hahaha."

"You nak masuk lokap lagi ke? Ke nak masuk penjara? Ni kalau I tuduh you raped I ni memang power ni hukuman dia."

"Hahaha! I tak pernah kena tuduh merogol orang lagi. Boleh jugaklah kalau you nak try. Tapi kita practice safe sex kot. Mana sangkut DNA."

"You tak pernah tonton Gone Girl ke? I boleh buat sebijik macam Amy Dunne buat."

"I know that well too, beautiful."

"I know I am one beautiful woman." Gadis itu senyum. 

"So, Juliette, kenapa you senyum masa you ternampak ada gambar nude you dalam fon I?"

"You nampak I senyum? Power jugak you ni. Ingatkan masa tu you kat tandas lagi. I buat kerja diam-diam kot."

"You lupa I ni memang a powerful man?"

"Tak lupa pun. So, to answer your question, Andi, I smiled sebab I bangga ada orang simpan gambar nude I, yang tak pernah I sebarkan."

"Please, my dear, do elaborate that." Andi bangun menyandar dari perbaringan.

"Kejap, nama penuh you apa?"

"Joe Andi. Why?"

"Saja tanya."

"Hekleh. Cerita jela. Nak tau nama penuh I pulak."

"Hahaha. Marahlah pulak. Oke, oke. I banggalah, sebab bukan senang nak dapat nude pict of mine. Bukan senang-senang I sebarkan. You ingat senang-senang je ke pussy hunters nak dapat gambar nude I? Not that easy."

"Tapi I dapat."

"Itu sebab you bukan pussy hunter yang calang-calang orangnya."

"Hahaha! Thank you."

"Cepat main rambut I sebelum I sambung jelaskan."

"Hish, manja betul." Andi mengusap kepala Juliette, penuh lemah-lembut dan kasih.

"Good boy. Oke, so, selalunya tiap kali I hantar gambar nude I kat orang, I dah encrypt code pada gambar tu untuk terdelete sendiri selepas tiga jam pada penerima pertama. Semakin jauh ia disebar, semakin berkurang tempoh ia berada dalam telefon."

"Amboi. You ni programmer ke?"

"Tak jugak. Sukahati I la. I nak tipu you ni. Jangan kacaulah."

"Oh, baik, baik. I dengar je."

"Jadi, bagi mewakili seorang pussy hunter yang I kenal, I namakan code tu sebagai KS-001X36B."

"Why KS?"

"Sebab nickname dia KS."

"Oke, nombor-nombor tu?"

"001 kod untuk setiap jumlah gambar I dah bagi. X tu variable nick penerima pertama. 36B, saiz breast I."

"HAHAHA! Power, power. You memang power."

"Baik. Jadi, I senyum bangga bila terjumpa gambar dalam fon you, satu je gambar, sebab I tahu, pemilik fon tu memang bukan calang-calang orangnya. Sesuai dengan kehebatan I ni."

"Oh, macam tu."

"I dahagalah. You, I nak cafe latte."

"Gila ke apa? Mana I nak dapat cafe latte tetengah pagi buta ni?"

"Ala, McCafe kan ada."

"McCafe waklu. McCafe dah tutuplah!"

"Tapi I dahaga. Please? Pretty please, handsome?" Juliette membenamkan mukanya ke dada Joe Andi.

"Nasib baik you ni secantik Emma Watson. Kejap, I call member I yang kerja McCafe kat hujung taman I."

"Yay! Nah free kiss!"

"Haip, you nak kiss kat mana tu?"

"Sukahati I la." Juliette mencumbu celahan kangkang Andi.

"Juliette. I tak jadi keluar kang."

"Dahaga ni!"

"Hmmmmmmm."

Joe Andi bangun. Kerana baginya, permintaan Cafe Latte lebih penting untuk direalisasikan berbanding nafsu Juliette yang datang secara mengejut begitu.

"I merajuk kang. Berani you lari dari I!"

"Eh, you ni dahaga Cafe Latte ke, dahaga air I?"

"Dua-dua. Hiks."

"Dah, dah. Nak cumshot, lepas I balik. Sekarang ni I pun dahaga Cafe Latte jugak. You nak ikut ke tak?" Andi menyarungkan shortnya.

"Alash ah."

"Alash alash, duduk diam-diam. Baca buku. Berlambak ada tepi katil I tu."

"Buku apa je ada?"

"Tengoklah sendiri."

Sebaik Andi menyarungkan kemeja kolar bulat, dia mengambil kunci kereta di meja soleknya.

Ketika menoleh ke arah Juliette, dia menggeleng kepala, menelan air liur, lalu berlalu keluar dari bilik itu. Bayangan punggung Juliette bermain dalam kepala.

Sebaik Andi pulang, Joe Andi masuk ke biliknya, melihat Juliette masih berbogel, tetapi kali ini, gadis itu menyandar pada dinding dengan melapik bantaldi belakangnya. Di tangan Juliette adalah sebuah buku yang paling digemari Andi. "Seronok baca buku tu?" Andi letak dua cawan di meja.

"Power jugak. Mula-mula I tak perasan siapa penulis. I main baca je. Bila I rasa macam kenal je ayat, tengok kulit, ceh, you rupanya tulis."

"Hahaha. Jiwa2Kecil tu antara buku paling bagus yang I tulis."

"Itulah. Enjoyable betul. I ada sorang kawan lesbian macam Batrisya jugak."

"Dan-dan je you ni ada kawan macam tu. I create watak tu takda refer mana-mana orang tau."

"Eh, I kata ada tu adalah!"

"Rilekslah. Marah pulak." Andi mengambil tempat di sebelah Juliette. Dia mengusap paha kanan gadis itu dengan tangan kirinya.

"Latte please."

"Hey, no drinking on my bed."

"Tapi tadi I dah minum banyak air you."

"Air tu lain."

"Yalah, yalah." Juliette meletakkan buku secara telangkup ke tilam. Dia bingkas bangun, melangkah kaki Andi dan turun dari katil.

Andi mengangkat buku, mengingat nombor mukasurat yang ditelangkup tadi, kemudian menutup buku seperti sediakala.

"Hey, I nak baca lagi buku tu!" Tegur Juliette sebaik melihat bukunya ditutup rapat.

"I ingat mukasuratnya. Page 35. I tak suka buku ditelangkup macam tu. Rosak anatomi buku tu nanti," jelas Andi.

"Oh, macam tu. Baiknya you ni."

"I memang baik."

"I know. Sebab tu I mintak tolong belikan Cafe Latte."

"Kejadah apa mintak tolong. Tu memaksa."

"Hahaha. Ala you ni. I nak manja-manja pun tak boleh. Nanti you jugak dapat hadiah dari I."

"That, I know too." Andi bangun, ambil tempat duduk di sebuah lagi kerusi di mini pantry biliknya. Cafe Latte diambil dihirup.

"Andi."

"Yes?"

"I love you. Until I jumpa apa perasaan yang I rasa pada you ni, itu je I mampu cakap."

"Thank you."

"Please don't leave me. I need you. I need you badly."

"I know that too."

"I tahu you pussy hunter, but please, make me your trophy."

"Kalau macam tu, you kena buktikan yang you layak untuk jadi trofi dalam hidup I. Trofi yang I takkan tinggalkan sampai bila-bila."

"Janji?" Juliette mengangkat jari kelingking.

"Dah besar pun main pinky promise lagi?"

"Sukahatilah."

"Oke."

Kelingking bertaut.

Juliette kemudian bernyanyi, "Pinky promise, pinky promise, if you tell a lie, I'll make you drink a thousand needles."

Joe Andi senyum.

Juliette juga turut tersenyum, sebelum mereka berkongsi cium dan bersenggama hingga dinihari.

No comments: