Wednesday, 21 January 2015

Pussy Hunter 3

"Bukan main mesra lagi you berbual dengan betina tu? Kan I dah cakap I jeles!" Juliette membaling gelas kaca ke arah Joe Andi.

Joe Andi sambut gelas kaca. Tindakan refleksnya memang boleh diharap waktu-waktu begini. "Mana ada I berbual pun!" Lelaki itu menafi.

"You tipu! You tipu! You tipu! I dah baca timeline you tadi! Bukan main lagi kan?!" Juliette melempar sebuah lagi gelas kaca.

"No, seriously bukan I! Mana I tahu siapa yang berbual! Please, sayang. Believe in me!" Andi menyambut lagi gelas yang dilontar.

"Urgh! Dasar pussy hunter! Gatal vagina! Tak puas dengan satu vagina, nak banyak lagi! Haritu cakap dah insaf! I sorang saja you nak!" Juliette melempar sebuah lagi gelas, disambut Andi, kemudian dia terduduk keletihan menyandar di kabinet dapur, memeluk lutut sendiri.

Andi mendekati Juliette. Cuba memegang bahu Juliette, tetapi ditepis oleh gadis itu.

"Juliette my dearest.." Lembut Andi bersuara. Andi mengambil tempat duduk di sebelah kiri Juliette, merangkul pinggang gadis itu dengan tangan kanannya, meletakkan dahi di bahu gadis itu. "It's not me. Percayalah. I tak tahu siapa. Serious. I tak pernah kena tweetjack sebelum ni. So I tak tahu siapa puncanya."

Air mata Juliette merembes deras jatuh ke pipi ke dagu. "You tipu.." perlahan Juliette bersuara, lemah. Dalam sedu sedan tangisan.

"Please." Andi melalukan jarinya ke rambut Juliette, membawa helaian rambut yang terjatuh dari dahi ke belakang telinga. "Trust me. I memang dah tak kejar vagina lagi dah. I sayang you sorang saja sekarang ni. You are indeed my only trophy. I dah menang you." Sambung Andi lagi.

"Tapi kalau you kena tweetjack, macamana boleh ayat yang digunakan, perkataan yang digunakan adalah perkataan-perkataan you?" soal Juliette.

"That, I don't know. Tapi I memang sayang you sorang saja. Vagina you saja yang I suka." Andi mengambil tangan Juliette, kemudian mencumbu kura tangan gadis itu. Juliette menyandarkan kepalanya ke kepala Andi. Basah pipinya dikesat oleh Andi.

"Kalau you tak percaya, you check fon I. Mana ada I berbual dengan perempuan tu." Joe Andi mengunjuk telefon yang diambil dari poket.

Juliette mengambil iPhone 5s perak Andi, kemudian skroll satu persatu isi dan apps di telefon kepunyaan kekasihnya itu. Matanya membeliak. "INI APA?!" Juliette menjauhkan dirinya dari pelukan Andi, kemudian menunjuk skrin telefon itu tepat ke muka Andi. "WHO IS THIS?! Macam muka betina tu je I tengok?!" Juliette skroll lagi dan lagi. Menunjuk kepada Andi.

"What the fuck? Macamana boleh ada gambar dia dalam fon I ni? Mana I tahu, Juliette. Serious shit I don't know." Andi menjawab. Terkejut.

"Urgh! Lelaki tak guna! Lelaki tak guna! Lelaki tak guna!" Juliette bangun, memunggal telefon itu ke lantai kemudian memijak-mijak fon itu. Telefon Joe Andi pecah berderai.

"You filthy bastard! Kalau dah pussy hunter tu, pussy hunter jugak! Gatal vagina! I'm outta here!" Juliette berjalan laju meninggalkan dapur. Joe Andi bangun, memegang laju pergelangan tangan Juliette, kemudian lantas memeluk gadis itu dari belakang.

"I'm sorry. I'm sorry. It's my fault. I'm sorry sayang. Sorry. Sorry. Sorry. It's my fault." Andi berbisik perlahan. Juliette menangis lagi.

"Damn right it's your fault." Juliette berkata keras. Dia melepaskan dirinya dari pelukan erat Andi, kemudian naik ke tingkat atas.

Andi mengekori Juliette naik, melihat Juliette mengemas pakaiannya, dari gobok ke bagasi beroda.

"Juliette? Nak pergi mana ni?" Andi bertanya.

"Balik rumah I lah! I don't want to live here anymore! Dasar lelaki pentipu!" Jawab Juliette.

Andi hanya diam melihat tangan Juliette sibuk memindahkan pakaiannya.

"Kenapa diam?!" Juliette menoleh keras tepat memandang Andi.

"I.. I don't know what to say." Andi menjawab perlahan. Dia masih kaku di hadapan pintu bilik tidurnya.

"Huh!" Juliette mendengus.

"Please don't leave. I need you. I..tak boleh hidup tanpa you." Andi berkata lagi. Dia mendekati Juliette, duduk di atas katil.

Perbuatan Juliette terhenti sejenak tanpa memandang Andi. "Bullshit." Katanya perlahan, kemudian meneruskan memasukkan baju ke dalam beg.

"This time, it's not bullshit. I really mean it." Andi melutut, memeluk Juliette sekali lagi dari belakang, mengusap dada gadis itu.

Tangannya bergerak dari dada ke leher, kemudian muka, kemudian kepala, kemudian pipi, kemudian menghembus perlahan ke telinga gadis itu.

"Pl..ea..se.." Badan Juliette bergetaran sebaik hembusan di telinga membuatkan badannya lemah.

Joe Andi mencumbu telinga gadis itu.

Mereka kemudian berkucupan, berkucupan, berpelukan, bergeselan, berjilatan, bercumbuan, berkuluman, berusapan, bercumbuan, berkucupan, berjilatan, berdayungan, berdengusan, berdengusan, berdengusan dan berbaringan.

"Sorry, Andi." Juliette bersuara selepas beberapa saat mereka jeda kepenatan berbaring di atas tilam empuk. "I yang tweetjack you. I yang berbual dengan perempuan tu. I yang mintak nude picture perempuan tu." Juliette berbicara sambil menyembamkan mukanya ke leher Andi, menutup mukanya yang memerah menahan malu.

"It's just that..I am so paranoid of losing you, I don't want that kind of girls, the ones who like you and try to dick hunt you. You tahu kan, ada manusia jenis fetisy kepada penulis-penulis? I takut. I takut you diperdaya diorang." Juliette berkata lagi. Suaranya bergetaran, menangis sekali lagi.

"I know. Sayang, I know it's you." Andi mengusap kepala Juliette penuh kemanjaan.

"Thank you for understanding sayang." Juliette mendongak kepala, mata bertentang mata. Dahinya dicumbu Andi, sambil dia memejam mata.

"I only love you. I dah janji akan stop pussy hunting, and I really meant it." Andi berbisik perlahan ke telinga Juliette.

"Emm.." Juliette masih memejamkan matanya sambil menggeliatkan badan, kesedapan.

Mereka berkucupan dan bersenggama sekali lagi. Hingga pagi.

TAMAT.

1 comment:

NOOB said...

update more story like this. storyline yg menarik . especially khalid n khaleda . awesome
regard, just another fan