Monday, 8 September 2014

Lintah Porno


Lagu Lana Del Rey – Blue Jeans berkumandang di speaker. Lyeddie mengetuk-ketuk tetikus dengan jari. Dia bersiul mengikut lagu. Tetikus digerakkan, ruang URL diklik. Lyeddie menaip http://pornleech.eu lalu menekan butang Enter. Itu laman porno paling disukainya. Bukan jenis laman yang tonton di atas talian, tapi laman porno yang di mana jika mahu melayani video di situ, Lyeddie harus memuat turun videonya. Selera Lyeddie sudah tentu – Amerika. Walaupun kebanyakan perempuan yang selalu bersenggama dengannya adalah perempuan Melayu (ada juga Cina dan India), tetapi seleranya dalam porno tetap pada Amerika. Baginya, porno Jepun sangat bising. Entah apa-apa jeritan gadis porno Jepun semua tu. Porno Melayu, atau porno Malaysia? Heh. Tak mainlah video format 3GP. Lyeddie main video format AVI dan MKV.

“Porn...leech..?” Frennie menegur dari belakang. Gadis 16 tahun itu ambil tempat duduk di sebelah Lyeddie, selepas menarik sebuah kerusi tanpa penyandar merapati meja belajar Lyeddie.

“Yep. Power website ni. Lyeddie jumpa semalam. Semua videonya berdefinisi tinggi. Atau orang sekarang sebut, HD,” selamba Lyeddie menjawab, langsung tak terganggu dengan kehadiran adik angkatnya itu. “Your papa and mama mana?”

“Keluar jap. Entah pergi mana. Diorang tak beritahu pun,” Frennie capai Stereo Genmai; buku tulisan Ridhwan Saidi, di rak buku Lyeddie. Beberapa halaman diselak secara rambang.

“Oh,” jawab Lyeddie ringkas. Dia menaip ‘Sex-art’ di ruang Search laman tersebut. Senarai video keluar. “Kalau Frennie nak tahu, video yang berlabel atau bertajuk dimulakan dengan Sex-Art, videonya sangat bagus. Bagus dari segi sinematografinya, pengarahannya, lakonannya, pelakonnya, dan jalan ceritanya. Kualiti video jangan cakaplah. Macam Lyeddie cakap tadi, definisi tinggi. Kalau bernasib baik boleh dapat setinggi 1080p. Setakat ni yang biasa Lyeddie dapat hanya 720p. Bukan video berlabel Sex-Art saja, video lain pun berdefinisi tinggi juga,” sambung Lyeddie.

“Begitu? Tengok sikit,” Frennie mengalihkan tumpuannya dari buku ke skrin komputer.

“Oh, laman ni tak berikan khidmat play online. Kita kena download. Kejap, Lyeddie ada simpan beberapa,” Lyeddie menekan butang minimize dan membuka folder My Computer. Di ruang URL, Lyeddie menaip, ‘H:\0 L\D\Porn\Lia Lor\’ dan folder yang diminta terus muncul dengan senarai lima belas video di dalam folder itu.

“Eh, download? Frennie pernah dengar orang cakap, video porno paling bagus jika tak didownload. Ia akan memudahkan kita untuk buang segala kesan yang kita telah menonton porno dan jika orang ceroboh masuk komputer kita pun, kita tak perlu gusar mereka terjumpa dan pindah-masuk video porno kita ke komputer atau external hard drive mereka pula. Lagi-lagi kalau komputer rosak dan perlu hantarnya untuk diperbaiki, kan?” soal Frennie.

“Kisah pulak Lyeddie. Papa dan mama tahu kan Lyeddie macam mana. Frennie pun macam tak biasa pulak layan porno dengan Lyeddie sekali. Seks pun kita pernah buat, inikan pulak setakat nak ceroboh masuk komputer Lyeddie tengok porno? Silakan. With pleasure,” Lyeddie senyum. Video berjudul ‘Lia Lor – The Hostage Nurse diklik. Daum Potplayer keluar. Video bermain dengan sendiri. Lyeddie klik ke garismasa 00:00:30, keluar pelakon perempuan Amerika berpakaian jururawat sedang bercakap sendirian seperti sedang ditemuramah.

“Comel jugak perempuan ni,” Frennie menegur. “Bibir dia seksi,” tambah Frennie lagi.

“Kan? Antara favourite Lyeddie ni. Lia Lor nama dia. Lyeddie siap follow akaun Twitter dia kot. Hahaha,” senyum Lyeddie bangga, kerana aktres porno disukainya dipuji Frennie.

“Cepatkan sikit,” pinta Frennie. Dia tak sabar nak tengok babak senggama Lia Lor.

Lyeddie klik pada garis masa 00:21:50. Payudara Lia Lor dipukul dengan sebatang penyebat.

“BDSM? Lia Lor ni pelakon BDSM ke?” Frennie bertanya lagi. BDSM merupakan kesukaannya. Dia selalu praktis seks BDSM dengan teman lelakinya. Dengan Lyeddie pun pernah juga. Sekali.

“Tak jugak. Ada beberapa video BDSM – setakat ni tiga yang Lyeddie jumpa. Yang lain-lain video porno yang biasa kita tengok. Lesbianisme, heteroisme. Yep. Salah satu yang Lyeddie suka dengan Lia Lor ni adalah sebab dia versatil. Video lesbian dia ada, video hetero pun ada. Dan ini – video BDSM,” Lyeddie membuka zip seluar, mencapai kotak tisu.

“Hoi! Nak masturbate sekarang ke?” Frennie tampar bahu Lyeddie dengan buku.

“Eh? Bilik Lyeddie kan. Suka hati Lyeddielah. Frennie tak suka boleh keluar. Kalau nak layan video ni, tonton diam-diam. Nak join masturbate pun Lyeddie takdahal,” Tangan kanannya mencapai KY Jelly. Dihala muncungnya ke batang penis yang masih belum ereksi, lalu dipancut sedikit lubrikan warna jernih itu. Penutup KY Jelly ditutup dan diletak di tepi monitor. Tangan kiri mula menyorong-tarik penisnya.

“Urgh, what the hell,” Frennie meletakkan Stereo Genmai di tempat asalnya, berjalan ke pintu bilik Lyeddie, menutupnya seraya mengunci, ambil tempat duduk tadi dan menanggalkan shorts warna turquoise dan pantis warna hijau pucuk pisang serentak.

2 comments:

seorang gila said...

Abnormal betul cerita

M. Faiz Syahmi said...

seorang gila; Kan? Kakaka